توصیه های محل کار

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. نکات مدیریتی
  4. chevron_right
  5. توصیه های محل کار

توصیه های محل کار

1️⃣ با هیچ‌کسی کینه‌توزی نکنید

کینه‌توزی می‌تواند انرژی منفی زیادی به شما تحمیل کند، در حالی که می‌توانید از آن برای انجام کاری مثبت بهره ببرید.
اگر بتوانید ارتباط‌هایتان را کنترل کنید، قادر خواهید بود مشکلات را حل کنید و یاد می‌گیرید همه‌چیز را شخصی برداشت نکنید. این مسئله توانایی مدیریتی ارزشمندی برایتان به حساب می‌آید و می‌تواند به شما در مذاکرات و گفتگوهای حساس کمک کند.

2️⃣ مسئولیت‌های کمتری به عهده بگیرید

گاهی برای اینکه می‌خواهیم ارزش خود را در محیط کاری به مدیرانمان ثابت کنیم، بی هیچ دلیلی مسئولیت‌های زیادی برعهده می‌گیریم. این مساله سبب می‌شود نتوانیم تمام وظایف را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.
در این مواقع باید ببینید کدام یک از مسئولیت‌ها ارزش بیشتری دارند و به سراغ انجام آنها بروید. شاید مجبور شوید کنایه‌های زیادی بشنوید، اما باز هم بهتر است تنها وظایفی را به عهده بگیرید که می‌دانید در زمان کافی قادر خواهید بود آنها را به درستی انجام دهید.

3️⃣ تنها کارمند نباشید، بلکه عضو تیم شوید

شاید توجه کمتری به اتفاقات پیرامون خود داشته باشید و در نهایت تبدیل به کارمندی شوید که تنها به دنبال انجام وظایف ناچیز خود است. در این مواقع باید تفکر تیمی را جایگزین تفکر کارمندی کنید.
گاهی لازم است به فکر منافع شرکت باشید، فعالیت خود را به عنوان عضوی از گروه به نحو احسن انجام داده و شرکت را در راستای رسیدن به اهدافش یاری کنید.

4️⃣ مدیریت در محیط کار را از یاد نبرید

همیشه وقتی کلمه مدیریت را می‌شنویم، فرد ارشدی در ذهنمان نقش می‌بندد که فعالیت کارمندان تازه کار را مدیریت می‌کند؛ اما باید بدانید مدیریت هیچ ربطی به جایگاه افراد ندارد و ما هم می‌توانیم با درخواست‌های به‌موقع و حرف‌های منطقی، رابطه خود را با مدیرمان مدیریت کنیم.
یکی از ترفندهای مدیریت ارتباط با مدیر این است که اهداف شغلی و حرفه‌ای خود را تعریف کرده و درباره نحوه‌ی انجام وظایف بارها با او صحبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

بیست − دو =

فهرست